Wat is het beste cadeau voor jou?

Cadeauwinkel Den Bosch

 

 

 

 

Ieder van ons vindt het leuk om nieuwe dingen voor zichzelf te kopen. Maar vaak, als we iets kopen, zijn we niet helemaal zeker van wat het beste cadeau zou zijn. Misschien, heel misschien, zou dat nieuwe ding dat we kochten zichzelf vinden in onze afwezigheid.

In die zin heb ik dus een advies voor degenen onder u die een geschenk willen geven aan iemand die net begint: probeer iets unieks te kopen.

Wat is uniek? Hiermee bedoel ik dat je ofwel een hobby hebt, ofwel een specialiteit. Als u een hobby hebt, moet u bijvoorbeeld denken aan naaien, of een paar vrienden hebben die t-shirts maken en u op de hoogte brengen van de laatste trends. Als je een specialiteit hebt, moet je uitzoeken wat je geliefde graag doet en wat aanbevelingen doen. de meeste cadeau¨s kun je ook online bestellen.

Het probleem met een cadeau zoals een naaimachine is echter dat, hoewel het niet noodzakelijk is om alle onderdelen van het cadeauscenario te vervullen, het, zoals vaak is gezegd, absoluut essentieel kan zijn om de andere helft van het cadeauscenario te vervullen – het verzendscenario.

Pakketconsolidatie is de laatste jaren volwassen geworden. Omdat familie en vrienden steeds verder weg gaan wonen, is het veel gemakkelijker geworden om pakketten tegen veel lagere kosten naar hen te versturen. Zelfs deze hoofdbrekens op het gebied van portokosten beginnen te worden overweldigd door het grote aantal huishoudens dat gebruik maakt van bezorgingsdiensten op dezelfde dag, die toevallig in een mum van tijd verdwijnen. Het internet maakt het winkelen veel gemakkelijker, maar maakt het ook veel minder stresserend om een pakje af te leveren bij de persoon bij wie je gewoon niet kan geraken.

Er zijn in feite veel goederen en diensten die door het internet gewoon geen vergunning behoeven of niet in de winkels in de winkelstraten hoeven te worden gekocht. U kent het product: u hebt het op de plank zien liggen, of u kunt de fabrikant en het model gemakkelijk verifiëren door uw reparatiedienst te bellen. Maar hoe zit het met de manier waarop het geleverd gaat worden? Dat is natuurlijk waar het probleem ontstaat.

Een van de belangrijkste mantra’s van het moderne retailtijdperk is dat van “elke halfbakken fatsoenlijke pakketkoerier kan het”. Dit komt omdat het aanbod van koeriersdiensten zo ruim voorhanden is, en het niveau van deskundigheid en klantenservice zo superieur, dat elk stukje rottende oude naald dat de postbode zou kunnen oprapen zo goed als nieuw is. Dat is natuurlijk niet het geval bij pakketkoeriers.

Een pakketkoerier moet voortdurend creatief zijn om zijn brood te verdienen. Hij of zij krijgt maar zoveel leveringen gedaan, en moet dus ter plaatse aan de vraag voldoen. Dit betekent uiteraard dat het aan de koerier is om te bepalen hoeveel een Gegeven kan leveren. Als de Given er te lang over doet om een tekort te genereren, is de koerier toast.

Dit betekent dus, dat elk gegeven een gat van verantwoordelijkheid heeft waarin moet worden gelekt. De behoeften moeten worden vervuld, in de leemten.

Daarom heeft een gegeven de kans, misschien, om een beetje oplosser te zijn. Immers, als de gegeven de klus niet klaart, kunnen de andere leden van zijn team bijspringen en helpen.

Natuurlijk zal elk lid van het gegeven team waarschijnlijk een beetje van zijn of haar eigen vaardigheden bezitten en het gegeven kunnen afstemmen op de eisen van een gegeven. Een beetje giswerk is inderdaad noodzakelijk: het is de raison d’être van de belofte van anonimiteit naast het vermogen van het team om efficiënt te werken.

Indien bijvoorbeeld een laptop moet worden verzonden, kan het verleidelijk zijn een koerier te gebruiken die bijna onmogelijk te traceren is. Maar diezelfde tactische denkwijze werkt misschien niet voor een paintballbedrijf dat een paar productievoertuigen naar een speciale locatie moet brengen. Misschien is het een beetje een risico! En wat als het gegeven niet zo betrouwbaar is als u zou willen? Wel, wees gerust: er is altijd nog James Bond: het adres wordt perfect onthouden door de koerierdienst, en het is niet echt de tijd van de maand.

Waar wil je uiteindelijk je pakje in hebben? Laat het schaakbord uw oplossing uitwerken!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.