verhuur Sign Design Studio

Geboortebord

 

 

 

 

Alle kinderen groeien en rijpen in een fenomenaal tempo, en dit is waarom een geboorte huurborden een goed idee zijn. Als u er een koopt voor uw kind, bezit u een reclame-instrument van onschatbare waarde. Deze borden zullen u jarenlang bijblijven en uw kind een gedenkwaardige blik in de toekomst bieden.

Naast de naam van het kind zijn de borden er in verschillende maten en stijlen. Er is een stijl van geboorteborden voor elke gelegenheid en reden. Als je veel bedels kent, zou je misschien de gepersonaliseerde stijl met de foto van een grootvader erin kunnen krijgen. Grootouders zijn altijd geliefd en veel kinderen hebben een zwak voor hen.

Enkele andere keuzes zijn dokterspraktijk, Pinksteren, Disney Store, winkelen, vakantie, huisdieren, thema, boerderij, auto, olie, banen, donaties, steun en zus. Er zijn ook een heleboel andere keuzes zoals de alfabetletters van A-Z, de cijfers van 1-12, de alfabetstijlen die je kunt maken met de cijfers van 1-A-B-C-D-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-X-Y-Z. Veel van deze stijlen zijn beschikbaar, het enige verschil is het aantal aanzichten. U kunt ook gek worden van de creativiteit en uw eigen borden ontwerpen, wat u ook kunt verzinnen is onbeperkt.

Om een voorbeeld te bekijken en aangepaste borden te kopen, kunt u de online ontwerpstudio voor borden van Dell bezoeken. De studio is gemakkelijk te vinden en u kunt er alle ontwerpen voor borden bekijken, er is een onbeperkt aantal sjablonen om uit te kiezen, deze zijn in verschillende vormen en maten om aan alle smaken te voldoen. De Sign Graphics transformeert het gewone bord in een uitgewerkte efficiƫnte advertentie. Gemakkelijk te gebruiken zal het programma uw borden voor u aanpassen waardoor het in elk budget past, en u kunt ze allemaal bekijken om er zeker van te zijn dat de ontwerpen voor u werken voordat u de uiteindelijke beslissing neemt.

Met de Sign Design Studio van Dell kunt u onbeperkte bordontwerpen verkennen met uw eigen lettertype, kleuren en andere functies. Gebruik de Designer om in enkele minuten professioneel ogende signs te maken. U kunt kiezen uit verschillende signstijlen, waaronder handgeschreven, afdrukbare, clipart en dynamische. Nadat u het Dell logo en de afbeeldingen hebt ontworpen, kunt u de Navigator gebruiken om de contactgegevens van uw bedrijf toe te voegen, terwijl u de details van het uithangbord opslaat in het navigatorbestand dat bij de aankoop wordt geleverd.

Om de beschikbare borden in de Designer te bekijken, klik op het tabblad ” borden ” onder de rubriek Kenmerken van de Home pagina. Om borden te kopen, klik op de subcategorie ” borden ” van de pagina Producten.

Borden zijn verkrijgbaar voor $19.95, en kunnen aan uw deur geleverd worden voor levering in de maand van aankomst. De Sign-boards- Premium geven een middelmatige resolutie beeld van het bord en een grondige beschrijving met een folie laminaat afwerking. Het Lite bord geeft een lage resolutie afbeelding en een folie gelamineerde afwerking. Individuen passen hun borden aan om hun bedrijfsinformatie, logo’s, contactinformatie, winkelinformatie en speciale evenementen te vermelden.

Koop borden en afbeeldingen online van tientallen voorraadhouders.

Copyright 2008 Coffee&Kool.com, alle rechten voorbehouden.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.