The Movie Thema Verrassingsdoos

Verrassingsbox

 

 

 

 

 

Hoe zit het met het filmthema Surprise Box Set – XX? Het houten bankje, het bankje tegen de boom, het bankje leunend tegen de muur, en de hond die de tomaat uitdaagt; zijn niet voor mij, voor mijn meisje. En de scooter? Dat zou totaal niet passen bij mijn meisje.

De verrassing van de doos en de verpakking is wat het nuttig maakt. De verrassing van de verpakking is dat je niet betaalt voor de doos; daarom is de doos goedkoop. Een verassing box klinkt nu lekker in je oren he?

De verrassing is dat je veel dingen in deze doos kunt krijgen. Sommige zijn een verrassing. Sommige proberen wanhopig om uit de doos te komen. Ze vechten zich los uit het pakje op de grond en kronkelen wat rond in de doos omdat ze wat ruimte willen en een plekje willen vinden om te zitten. Maar wat echt mijn aandacht trekt zijn de twee grote ogen die het ding te allen tijde in het midden van zijn gezicht heeft wanneer het niet in een pose zit waarbij het gebruik van de gezichtsfunctie nodig is.

Toen mijn meisje vijf jaar oud was, kreeg ze deze doos op haar 5e verjaardag. Het was mooi ingepakt, de doos had een mooi formaat en er stond prachtig op geschreven. Maar wacht, de verbazingwekkend grote realiseerde dat deze doos een van de meest verbazingwekkende speelgoed dat ik ooit heb gezien bevatte. Het was bijna negen centimeter tot de vloer en het was bijna drie meter hoog! Het keek me aan alsof ze eruit zou springen en me zou omhelzen, maar ik ben eigenlijk erg op mijn hoede voor het eruit springen en omhelzen van een huis. Dus alles wat ik deed was rustig op het bed gaan liggen en het wat opkroppen.

Ik opende de doos en vond twee plakjes cake, een cakevorm (groot), en wat fondue. De cake was heerlijk! en de fondue heb ik door twee gedeeld. Het verhaal klopte gewoon. Ik had de doos gezien en vond hem prachtig, ik schoof de doos rond en zette hem in de hoek van de kast.

Afgelopen kerst kwam er een prachtig pakje bij me aan, het was de crèmekleurige bezorgkit, tot de nok toe gevuld met heerlijk uitziende croissants, browns en briketten. Sindsdien ben ik niet gestopt met het toevoegen van nieuwe dingen aan de blikken pannen. Wat ik ook probeerde, ik kon geen enkel product vinden dat ik niet lekker vond.

In het grootste deel van de review ben ik meer onder de indruk van de smaak dan van de verpakking. Ik was gewend om fast food te eten op een dag, en daarom verwachtte ik dat een Taste of Arriba chocolade pakje zou smaken als fast food. Er is een lichte teleurstelling en dit is met slechts de hint van cacao. Eerlijk gezegd heb ik bijna medelijden met de mensen die vooruitbetaald hadden voor dit product, ze kunnen maar beter een goede reden hebben om het niet te proberen! Ik vraag me nog steeds af hoe het zit met degenen die de vraag gesteld hebben. Wat wilden ze echt?

Ik zou iedereen die dit product wil kopen aanraden naar de plaatselijke supermarkt te gaan of eens online te kijken. De keuze is verrassend goed via het internet. Ik ben er niet zeker van dat alles wat u wilt beschikbaar zal zijn voor u, maar ik zou toch aanraden om een paar websites te controleren voordat u ervoor betaalt. De websites die beschikbaar zijn, zullen die zijn waar u vertrouwen in heeft, en waarvan u denkt dat ze een redelijk goede reputatie hebben. U kunt dan deze websites controleren om er zeker van te zijn dat wat u koopt ook werkelijk is wat u denkt dat het is.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.