Sets cadeau geven

Geschenkpakket

 

 

 

 

 

Heb je een betere optie? Geschenkpakketten zijn een koopje. Wat zijn dat? Sets zijn een set van 4 of 5 verschillende items die je elk voor 40-60 seconden kunt kopen en in hun eigen afdeling of kamer kunt opbergen. De set wordt geleverd met instructies die zeer gemakkelijk te volgen zijn. Ze staan prachtig in een salon of een woonkamer. Ze zijn gemaakt van spiegelende algenstof of spaanplaat. Ze kunnen ook plat worden opgeborgen. Deze uitvinding is voor velen een levensredder!

Hoe kan ik een cadeauset maken?

Het is zo gemakkelijk! Je moet de acryl geschenkset kopen die komt met etiket, een strik, 4 of 5 rietjes en linten. De kleur waarin de kleuren moeten zijn is die van uw keuze. De etiketten worden geleverd met inkt die gemakkelijk kan worden verwijderd met een zachte doek. Ook kunt u kiezen voor de positieve etiketten. De ontwerpen van de etiketten zijn er in verschillende varianten. De ontwerpen kunnen worden afgedrukt, met de hand geschreven of zelfs met hete folie op de stoffen worden aangebracht. De maten verschillen naargelang wat u wilt.

Dat zijn de verschillende soorten geschenkpakketten en sets. Kunt u het aantal artikelen in de set raden? Hier zijn de voorbeelden uit de markt:

Gift #1: Deze kleurrijke glasset bevat een flessenborstel, multi-slip, Tri-zorb en Tri-as. De hoeveelheid #1 sets komt overeen met ongeveer 100.000 stuks kunstglas.

Cadeau #2: Deze stevige houten juwelendoos bevat een vilten, Swarovski steen en een skateboard. Het eigenlijke item is gemaakt van hout.

Gift #3: Deze set van zwarte rubberen bar verouderde hardware omvat een paar haken, 2 ¼-inch zwart vilt, Swarovski kristallen, Tri-zorb en een Tri-as. De eigenlijke stukken zijn gemaakt van zwart polycarbonaat.

Cadeau #4: Deze set bestaat uit een Disney ontwerp. De hele set bestaat uit gereedschap en materiaal om een doe-het-zelf project te maken. Het symbool wordt geleverd met instructies en bevat blauwe passieve diffuse verlichting.

Geschenk nr. 5: Deze set bestaat uit gereedschap en apparatuur om een DVD te onderzoeken en te kopiëren van “How To Get Great Deals In Swimming”. De DVD is een van de dure media items.

In totaal zijn er vijf items bij deze set. Deze vijf items zijn de enige super waardevolle stationaire items die je kunt kiezen in verschillende kleuren. Met verschillende kleuren is elk van deze sets een kans om te schitteren. De kleuren zijn perfect om de aandacht te trekken van iedereen, of ze ze nu dagelijks zullen gebruiken of niet. Alle vijf deze sets hebben hun eigen waarden. Alle vijf deze sets hebben een redelijk aantal stuks in elke set. Deze hoeveelheid varieert per set. De sets hebben wel hun eigen doelen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.