Hoe kies je een gepersonaliseerde mailer

Gepersonaliseerde cadeaus

 

 

 

 

Ik denk al een jaar of tien na over cadeau-artikelen en heb een behoorlijke database aangelegd met cadeau-ideeën waaruit ik kan kiezen. Er is bijvoorbeeld iemand die het altijd leuk vindt om post te ontvangen met een beetje extra. Ik besloot een tijdje geleden dat ik deze trend wilde volgen, en ontwikkelde een paar ideeën over gepersonaliseerde mailers met een vleugje ondeugendheid die niettemin — hopelijk — bovengemiddeld geschikt zijn om een gepersonaliseerde cadeau te geven.

Hier zijn enkele van de dingen die mijn bedrijf, PinkQ, aanbiedt die ofwel momenteel worden aangeboden of in de toekomst gepland zijn (voor het geval u het zich afvraagt):

1. De Personalized Impressions Collectie: Deze mailers zijn verkrijgbaar in driekleuren. Als je nog steeds shilly bent nietwaar? Elke foto is ongeveer 4.25″ x 5.00″ groot, zodat je ze heel gemakkelijk aan mensen kunt mailen wanneer je maar wilt.

Ze zijn perfect voor het geven van handtekeningen, het bijwonen van een feestje, of het verzamelen van memorabilia van een favoriete atleet, enz. Maar ze kunnen ook gebruikt worden voor – let op – het maken van dierenmailers, fotomailers, gepersonaliseerde korte verhalen, en zelfs uitnodigingen voor huwelijken, jubilea, verjaardagen, pensioneringen, en een hele hoop andere feesten en evenementen! Stelt u zich de Optix Online Catalogus voor met een “forrator” foto BELANGRIJKE OPMERKING: dierenposters die per telefoon of e-mail worden besteld, hebben niet de garantie van de polyzak. Als u om de een of andere reden problemen krijgt, kunt u hen altijd bellen voor vervanging, maar als u dat doet, gaan de kosten van uw bestelling eerst omhoog. Als u de voordelen van on-line bestellen wilt, zonder de rompslomp van het verzenden, moet u zeker eens kijken naar PinkQ’s Personalized Animals.

2. Dekbedovertrek Sets: Deze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook als geschenk. Elk overtrek is polygegolfd (of “groen”) en zeer licht van gewicht, meestal 16″ x 20″.

3. Quilten Frames: Gemaakt van acryl, deze zijn een groen alternatief voor kunststoffen zoals PVC. Als u bezorgd bent over uw vloeroppervlak lookingtoneirty, mooi! Alle kaders in deze collectie zijn panelen die zijn vastgezet en voorzien van grommen met stoom gekochte duim indrukken.

4. Potpourri Gepersonaliseerde Fontein: Geweldig voor in de keuken, dezeeton glasvezelzool kan tot 100 ounce vloeistof bevatten. Het heeft een elegant botanisch ontwerp op de druppelkanten. (Het ontwerp is geïnspireerd op een Becherof uit 1670.) Wees voorzichtig als u nog nooit de smaak van gourmet potpourri heeft geproefd — het is gewoon niet helemaal hetzelfde.

5. NJ Chevron Designs: Dit zijn een aantal schattige kannen, mokken, en reis mokken. De stalen tank is geëtst met de naam van een favoriet NFL team. Elke mok is voorzien van een handtekening van een NFL team en een Take Care symbool.

6. LavAzza Gepersonaliseerde Reismok: Deze reisbekers zijn gemaakt van roestvrij staal met LavAzza logo’s over het hele oppervlak. Deze mokken zijn perfect om drankjes mee te nemen naar het werk of voor koude drankjes na een wedstrijd.

Als je een sportfan bent, vind je zeker een gepersonaliseerde glazen koffiemok of mok die je echt zal herinneren aan je dagen met je team – of gewoon omdat je een grote fan bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.