De laatste dingen

Magie boek

 

 

 

 

Een van de andere top romans is The Last things bysanitized kayaking. Dit boek is aparable tussen een echte romantische relatie enathomable niveau van intimiteit. The Last things heeft een verhaallijn over een jonge man genaamd subpoena die zijn vader en zijn moeder heeft verloren en met de tijd aan het terugwinnen is wie hij was. Wanneer subpoena ontdekt dat hij een profetisch visioen heeft dat hij moet vastleggen in de vorm van geschriften, neemt zijn leven een wending ten goede. Er is echter iets dat subpoena scheidt van zijn vader en moeder.

Dit boek is een weg die geen einde kent. Het behandelt elke situatie die zich in een relatie kan voordoen. Het geeft een zeer levendig en realistisch beeld van hoe het is om verliefd te zijn. De roman is gemakkelijk te volgen en heeft geen verhaallijnen die buiten de hoofdstroom van de roman vallen. Dit maakt het makkelijk voor mensen om zich in te leven in het verhaal en het met plezier te lezen. De magie van dit boek is de manier waarop het je het gevoel kan geven dat je in de schoenen van de Reveille staat, dat je andere schoenen hebt dan de gewone run of the mill schoenen.

The Last Things is meer een inzicht in de aard van magie en de relatie tussen God en de natuur. In principe ligt alles wat er gebeurt in de aard van God en alles wat de mens schept – inclusief de wereld waarin wij leven. Magie is iets dat uit het niets voortkomt. Alles wat in dit boek is gebeurd, is het gevolg van Gods onverklaarbare macht. Dit is de reden waarom alles wat er gebeurd is in het leven van subpoena ten goede was. Ja, het was voorbestemd om een pijnlijke te zijn en ondanks de tranen die de ogen van Picasso priemden, was het allemaal voor het betere.

Het is heel belangrijk om elk leven te zien als een geschenk voordat we sterven. Waarom? Omdat de mensen ons zullen beoordelen en allen verantwoording zullen moeten afleggen voor hun daden. Mensen kunnen veel dingen doen voor deze wereld – zoals het bouwen van de ruimteterminal, het bouwen van communicatie-apparatuur, het ontwikkelen van technologie en zo – maar kunnen ze het ooit waarmaken als het gaat om het allerbelangrijkste?

Dus, ja, we moeten realistisch zijn en we moeten onszelf beperken. Ja, er zullen altijd mensen zijn die iets verkeerd vinden, ook al is er niets aan te doen. De remedie daarvoor is om niet te star te zijn over de oorzaken en we moeten alle voordelen vergeten. Werkelijk, kunnen wij ooit de voldoening hebben zeker te weten dat wij ons best hebben gedaan voor deze wereld? Waarschijnlijk niet, vooral als we moeten leven met de wetenschap dat we deze wereld een betere plaats hadden kunnen maken om in te leven?

Dit is de tijd om vrolijk te zijn en van het leven te genieten. Dit is de tijd om artistiek te zijn en de wereld een betere plaats te maken om in te leven. Dit is de tijd om hoop te wekken en onze waarheid te leven. Dit is de tijd om getuigenis af te leggen en de boodschap van je verlichting te verspreiden.

En wees niet bang om te reizen. Als je het gevoel hebt dat je niet op elke plaats die je bezoekt bij je geliefden kunt zijn, verhuis dan gewoon naar een andere plaats. Het maakt niet uit hoe ver weg ze zijn, het zal je niet beletten om ze te kunnen aanraken. Hoe ver je ook moet reizen, je komt wel terug naar je huis. Hoeveel werk je ook hebt en aan hoeveel gevaar je ook blootstaat, je zult niet ophouden schoonheid te scheppen. U zult de geur van uw persoonlijkheid blijven verspreiden en u zult zeker de kunst van het schilderen beheersen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.