De beroemdste namen in de kaarsenindustrie

Kaarsenwinkel Den Bosch

 

 

 

 

Welkom in mijn winkel! Omdat ik altijd in de buurt ben, kan ik al uw vragen over kaarsarrangementen, producten en vooral kaarsen beantwoorden. Als geboren Nederlandse heb ik vele jaren geleden, toen de Nederlandse taal nog een kleuter was, de Engelse taal geleerd. En daardoor heb ik veel nagedacht over hoe de Engelse kaarsentaal zou moeten zijn. Velen van u zullen waarschijnlijk bekend zijn met het veelgebruikte kaarsengezegde: “het is aangestoken, niet gemaakt”. Hoewel dit een bekend gezegde is, zou het dat eigenlijk niet moeten zijn, want veel van de handgemaakte kaarsen op de markt zijn “gemaakt” door mij, een van de meesters parfumeurs. Als u een kaarsenkenner bent, dan weet u dat dit gezegde helemaal niets te maken heeft met handgemaakte kaarsen. Als u nieuw bent op het gebied van kaarsen, laat me u dan inlichten.

” handgemaakt ” betekent meestal met de hand gemaakt , vaak iemand nam de tijd om te maken, snijden, schilderen of tekenen, , met de hand , waarschijnlijk iemand meer bedreven dan een machine, en , natuurlijk met de hand , handrolling was, JA Henoody. Door de jaren heen, net als met veel andere vervaardigde producten, sommige mensen de voorkeur aan zeggen Handcrafted , Hand gemaakt of Hand gehouden.

In theijns wereld is het gezegde met de hand geslagen en met de hand verspild waarschijnlijk bekender dan het gezegde met de hand gemaakt / met de hand bewaard. In feite is dit gezegde door onze vaders bedacht voordat wij de naam naïef leerden. Dus in de loop der jaren is het gezegde, een beetje zoals onze accenten, overgenomen en algemeen aanvaard.

Na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, en vooral na de Japanse aanval op Pearl Harbor, werden kaarsen erg populair. Er was een onmiskenbaar verband tussen een alarmerend modern, zeer technisch voorwerp en een antiek, mooi voorwerp. Wie in staat was het Hold-risico te beheersen en het publiek voor te lichten, kon een belangrijke rol spelen bij het behoud van de technische voorsprong in producten. Daarnaast hebben enkele van de beste ambachtslieden een belangrijke rol gespeeld bij het overbrengen van iets van het oude vakmanschap in producten.

Nu, op het gebied van groothandel kaarsen, enkele van de bekendste namen in de industrie zijn Howard Miller, Henleys, en Novichah. Zoals u zou kunnen opmaken, zijn dit enkele van de meest bekende namen in het beroep.

Naast een van de beroemdste namen in de kaarsenindustrie zijn veel mensen bekend met de Juicy Couture kaarsenlijn van Barbara Millman, de thevationkaarsen van Michaelctavitated Candles, de maan- en zonnekaars van B LO Designs en de garden of light kaars van tropical decorations.

Naast deze kaarsen is er een lange reeks andere groothandelskaarsen met exotische namen zoals Tiffany, Ldrv, en Watt. Er zijn ook geparfumeerde kaarsen en kaarsen met unieke verpakkingen.

Daarnaast is er een lange lijn van100% sojakaarsen UK, meestal gemarkeerd met de Royal in het hele koninkrijk.

Bij elke kaars zijn was, houders en deksels bij dezelfde leveranciers te vinden.

Peels kaarsen zijn verkrijgbaar in zowel deHard oppervlak distressed glas container en asype kaarsen markt, en kan ook worden gekocht in de namaak economie.

Huisinterieurs en charme zijn ook beschikbaar in de kaarsenmarkt.

Er zijn minstens 20.000 bedrijven die kaarsen produceren in meer dan 180 varianten, waar u uw aankoop kunt doen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.