Aangepaste vlaggen

Geboortevlag

 

 

 

Op maat gemaakte vlaggen zijn vooral geschikt en origineel voor een geboorte, grote bruiloften en families die samenkomen voor een verlovingsfeest. Ook al zijn ze duurder, het is een prachtige manier om je trots op je familie te tonen, of om te versieren voor het komende feest.

Maar het beste eraan is dat u het kunt ontwerpen, op welke manier u maar wilt! Het is het enige originele meubelstuk waarvan u zeker kunt zijn dat niemand anders het in zijn bezit zal hebben. Er zijn oneindig veel mogelijkheden – je kunt felle, funky kleuren gebruiken, elegante thema’s, vintage prints en zelfs iconische symbolen zoals de Amerikaanse vlag. U kunt zeker tal van idee├źn vinden met behulp van dergelijke unieke aangepaste vlaggen.

Omdat u zelf een vlag op maat maakt, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Het is gemakkelijk om een fout te maken, dus je moet voorzichtig zijn. Ten eerste, kies een geschikt materiaal. Misschien denkt u aan het bestellen van pallets stof, of misschien van ijzer111ed stof. Bepaal eerst de grootte van de vlag die u wilt. Wordt het 30 inch x 60 inch, of 48 inch x 72? De vlaggenmakers in China maken de vlaggen gewoonlijk in deze maat, maar ik heb ze ook in een veel grotere maat gezien, 50 duim x 75 duim. Lees ook zorgvuldig de beschrijving van het product! Er moet duidelijk staan welke maat het is. Bovendien moet er bij staan van welk materiaal het gemaakt is (shirts- 100% katoen, polyester- 98%, satijn- 100%, linnen- 90%, zijde- 80%, acryl- 65%, t-shirt- 60%, petten- 65%, portefeuilles- 75%, Childs- 50%, tent- 50% uit, tent riemen- 60%, “baby-carriers” stijl- 50%, t-shirt beschermers- 60%, t-shirt voorzakken- 50%, t-shirt zakkleppen- 50%, t-shirt knopen- 50%, t-shirt ritsen- 50% Applique

U kunt ook het internet gebruiken om precies te zoeken wat u wilt. Sommige websites hebben ontwerpprogramma’s waarmee je van hun website precies de foto kunt downloaden die je wilt. Je kunt verschillende afbeeldingen gebruiken met verschillende kleuren die je wilt. In sommige gevallen kun je zelfs een eigen afbeelding gebruiken die het t-shirt een speciale uitstraling zal geven.

 

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.